Milyen vállalkozást indítsak

Milyen vállalkozást indítsak

Milyen vállalkozást indítsak kevés pénzből?

Milyen vállalkozást indítsak 2022-ben?


Amennyiben kedvet érzel az irodai munkához, és szeretnél vállalkozást indítani, ugyanakkor szeretsz emberekkel foglalkozni, akkor nagyszerű ajánlatunk van számodra. Legyél a munkatársunk, hogy később üzlettársunkká válhass.


Vállalkozás kevés pénzből vagy vállalkozás kis befektetésből?


2022-ben érdemes innovatív, otthoni vállalkozást indítani, amely kevés pénzből, kis befektetéssel fog profitot termelni. A vállalkozóvá válásodhoz, a mi általunk nyújtott üzleti lehetőséggel még kis befektetés és kevés pénz sem szükséges, mert mi biztosítunk minden anyagi forrást, hogy leendő franchise partnerként dolgozz velünk, tehát a vállalkozásodat ingyen tudod elindítani a franchise szerződésünk keretein belül. Azaz, ha nálunk indítod új, innovatív vállalkozásodat, akkor számodra biztosítjuk a szükséges tudást, fizető ügyfeleket, anyagi fedezetet amelynek összege akár a 2 millió forintot is elérheti, amelyet bérleti díjra, irodai eszközökre, felszerelésre, és egyéb kiadásokra fordíthatsz.


Milyen vállalkozás éri meg 2022-ben kis befektetéssel?


Otthoni vállalkozás, amely innovatív terméket vagy innovatív szolgáltatást és innovatív üzleti modellt használ. Az általunk biztosított új üzleti lehetőség ezt tartalmazza. Megoldjuk, hogy a lakóhely, a munkahely és a vásárlók, ügyfelek egy helyszínen legyenek. Ezt a vállalkozást lehet akár családdal, barátokkal, de akár egyedül is csinálni. Ennek az innovatív üzleti modellnek az újdonsága abban rejlik, hogy a vállalkozásod, a lakóhelyed, célközönséged vagy vásárlóid egy helyen vannak.


Miért éri meg innovatív üzleti modellt alkalmazni?


Az innovatív üzleti modell alkalmazásával rengeteg költséget spórolhat meg, mert a mai ember sok viszontagsággal néz szembe mind a saját élete, mind az üzleti élete, mind a munkája során sok olyan problémával találja szembe magát, amire évtizedek óta nem volt példa, és ez kihat az emberek életére, pénzkereseti lehetőségeire, vállalkozására, családjára. Ennek a kornak sok különböző problémája van: a COVID-19, a háború, az infláció, a növekvő ingatlan árak, a növekvő bérleti díjak, az élelmiszer és üzemanyag árak növekekedése, a migráció. Ezek új kihívásokat támasztanak, amelyek új megoldásokat követelnek. Ez az új, innovativ üzleti modell, amit mi alkalmazunk, erre hoz megoldásokat, hogy minél kisebb befektetéssel olyan haszonra, prosperitásra jusson a magyar ember, amellyel el tudja tartani magát és családját.


Ezzel az innovatív üzleti modellel mennyi pénzt spórolsz meg?


A hagyományos üzleti modell alkalmazása során a vállalkozónak van egy lakóhelye, és valahol másutt egy üzlethelyisége, ahol a vevőit, ügyfeleit kiszolgálja. Ebben az esetben ki kell fizetnie az üzlethelyiség bérleti díját, a közlekedési költségeket az otthon és a munkahely között, valamint az üzlethelyiség rezsijét, amire nem vonatkozik a rezsicsökkentés.

Ezzel szemben az általunk biztosított üzleti modell alkalmazása során megspórolsz bérleti díjat (mert üzlethelyiségre nincs szükséged), rezsit, mert a rezsicsökkentés magánszemélyeknek jár. Üzemanyagot, aminek az ára most az egekben van, vagy a közlekedési bérlet árát spórolod meg és így a termék vagy szolgáltatás árát nem befolyásolja az üzemanyagok emelkedő világpiaci ára. Továbbá rengeteg időt spórolsz, mert nem kell elutazni a munkahelyedre és vissza, amely akár két órát is igénybe vehet naponta. Ezt az időt rá tudod fordítani családodra, barátaidra, vagy akár önmagadra.

Mi olyan vállalkozási lehetőséget nyújtunk számodra, ami ezeket mind biztosítja számodra, valamint kiemelt jövedelmet is. Ha felkeltettük érdeklődésedet, akkor jelentkezz irodánk elérhetőségén.